Add meg a MODE-ját!

Stílustippek

4+1 gyors tipp, hogyan legyünk stílusosak

2017. június 03. - Norii

index_1.pngEbben a rövid kis posztban összegyűjtöttem pár tippet, amivel megjelenésünk stílusos lehet. szerintem egy ember kinézete hatással lesz az egész napjára, a hangulatára is. Szóval, csak pár apróság, hogy az aznapi szett/ kedv is jó legyen.



1. Fűszerezd meg a szettet, minimum egy ékszerrel!nevtelen.png

A legegyszerűbb összeállítást is feldobja egy szép nyaklánc, vagy fülbevaló, karkötő, óra. Nem elhanyagolgató a táska, vagy a napszemüveg sem. A hétköznapi, akár basic darabokból álló szettet is új köntösbe öltöztet néhány kiegészítő. Ne felejtsd el tehát megfűszerezni velük megjelenésedet. De vigyázz, a ló túl oldalára se ess át, a jóból is megárt a sok. Figyelj az anyaghasználatra is. Például a nagy, műanyag ékszerek/bizsuk az olcsóság hatását keltik. Maradj a visszafogott daraboknál!

2. Megfelelő színeket használj!



42e95b86422e96ca996a11720785e035.jpg
Forrás: Pinterest.com

Volt már olyan, hogy megdicsértek egy ruhában? "De jól nézel ki!", "De jól áll ez a szín!". Nem véletlenül. Mindenki besorolható a négy évszak típus közül egybe, amelynek alapján meghatározható melyek azok a színek amik megfelelően harmonizálnak Veled, bőr- és hajszíneddel. A közeljövőben érkezik a poszt, ahol a leírtak alapján  meghatározhatod, Te melyik csoportba tartozol.
Figyelj a harmóniára is. A színek és minták is alkossanak harmonikus összképet.

3. Emeld ki az erősségeidet!



d6c52eb19c10db2ae0e2df987fecb3a6.jpg
Forrás: Pinterest.com


Mindenkin van előnyös és kevésbé kiemelendő terület. Törekedj előbbieket előtérbe helyezni. Hogy kideríts mi az, ami Neked jól áll, és mi kevésbé, ide kattintva elolvashatod.


4. Válassz megfelelő méretet!

37dfb4437ff8cdddf2aead0273eaecb3.jpg
Forrás: Pinterest.com


Sokan ott rontják el, hogy vagy nagyobb, vagy épp kisebb méretet vásárolnak adott ruhadarabból maguknak. Sem a túlméretezett, sem a túl szűk ruhák nem fogják a legjobbat mutatni belőled.


+1 Válassz stílusodnak megfelelő darabokat! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://addmegamodejat.blog.hu/api/trackback/id/tr3912492749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása