Add meg a MODE-ját!

Hogyan viseld a mom jeans-t irodába

2018. március 25. - Norii

index_14.pngMagas derék, egyenes és bő szár, a 90-es évek farmer ikonja ...ez a mom jeans. Íme 6 mód, hogyan viselheted az irodában!


Magassarkú


Válassz magassarkú cipőt a farmer mellé, így igazán nőies lesz a megjelenésed. A bátrabbak a színes verziót mellett is dönthetnek. Egy elegáns inggel kiegészítve tökéletes és kényelmes irodai szett áll össze.

magassarku.png

 

 


Csíkos felső

Alapdarab, amivel nehéz mellé lőni. Választhatsz egy egyszerű csíkos inget, vagy egy elegáns peplumos felsőt is. Ha a klasszikus fekete- fehér, vagy navy- fehér párosítású csíkozást választod, akkor remekül kiegészítheted a szetted pirossal. 


csikos_1.png


Fodrok

 

A fodros felsők szintén fokozzák az outfit nőiességét. A texturált felsővel bohókás lesz  a végeredmény, így bővítheted a szetted kalappal, színes karkötőkkel.

fodros_felso.png


 

Feltűnő csizma

 

A bevállalós hölgyek számára itt a vastag sarkú, feltűnő mintás, csizma. A mom jeans-szel párosítva ellenállhatatlan, pláne, ha egy lenge blúzzal ötvözöd. Ne félj mellette markáns kiegészítőket használni. 

csizma.png


Selyem blúz

A leginkább nőies verzió mind közül. Egy selyemblúzzal, lágy színekkel összhangot is alkothat a farmer. Ha nude színű kiegészítők mellett döntesz, még hangsúlyosabbá válhat a selyemblúz színe.



selyembluz.png

 

 

Basic póló + blézer

 

Klasszikus párosítás, a póló és blézer kettőse. A legkényelmesebb szettek egyike, az biztos. Mégis, amire különös figyelmet érdemes fordítanod, az az, hogy a blézernek nőies fazonja legyen. Mindenképp feminim kiegészítőkre voksolj, hogy a póló- farmer férfias és leszer jellegét elnyomd.

polo_blezer_1.png


Neked mi a véleményed a mom jeans-ről? Hordanád irodába?

A bejegyzés trackback címe:

https://addmegamodejat.blog.hu/api/trackback/id/tr5713756852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása