Add meg a MODE-ját!

3 érdekes ruha sztori az idei Oscar- gáláról

2018. március 05. - Norii

hbz-margot-robbie-gettyimages-927254702-index-1520221402.jpg
A mai napon a legtöbb platformon azzal találkozhatsz, hogy ki, mit viselt az Oscar díjátadón. Szóval, olvasd el inkább azt a három érdekességet a felvonultak ruháiról, amelyek igazán érdekessé tették az idei gálát.

Fekve pózolás.  56 éves ruha.  Margot Robbie, a varrónő.




Andra Day, énekesnő fekve pózolt a fotósoknak

gettyimages-927245136-1520209112.jpg
Virág mintázatú rózsaszín- kék Zac Posen ruhában vetette a földre magát Andra Day és mutatta be mit visel. A vállakat szabadon hagyó ruhához gyémánt ékszereket, bársony lábbelit és jegeskék táskát viselt. Elfáradt, vagy csak túl súlyos volt viselni a barokkos beütésű estélyit!? :D Igazán trükkös megmozdulás volt, így extra figyelmet kapott a ruha és az énekesnő is.



Ismét felvonult a vörös szőnyegen egy 1962-es Oscar ruha

 hbz-oscars-rita-moreno-embed1-1520207263.jpg
Rita Moreno, 56 évvel ezelőtt egy gyönyörű fekete- arany ruhában nyerte meg a legjobb mellékszereplőnek járó Oscar- díjat. Idén pedig ugyanezt a csillogó szettet viselte kis változtatással. A ruha felfrissítése érdekében a magasan záródó felsőrészt pánt nélkülire szabták át. Helyette felül egy nagy csillogó statement nyakláncot  és fülbevalókat viselt, fején pedig fekete fejpántot. A szettet megkoronázva, szintén ugyanazt a fekete szaténkesztyűt viselte, mint anno, amikor a West Side Story-ban nyújtott szerepéért jutalmazták. Annyira aranyos, igaz?


hbz-oscars-rita-moreno-embed2-1520206973.jpg




Margot Robbie: "Erre nincs idő!"

 
hbz-margot-robbie-gettyimages-927294956-1520222357.jpg

A színésznő igazán jó problémamegoldó hírében áll, ezt most is bizonyította. Megérkezett pazar, elefántcsontszínű Chanel Haute Couture ruhában, pózolt a fotósoknak. Ekkor még nem volt semmi probléma. Majd a későbbiekben Margot érezte, hogy a gyöngyökkel díszített vállpánt picit meglazult. Ahelyett, hogy varrónőt várt volna, vagy stylist segítségét, azonnal egy varrókészletet kért és megoldotta a helyzetet- megerősítette a leesni készülő vállrészt. Igazán emberi lépés volt, ami csak még szimpatikusabbá teszi a gyönyörű színésznőt.




Képek forrása: Getty Images

A bejegyzés trackback címe:

https://addmegamodejat.blog.hu/api/trackback/id/tr7113716084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása