Add meg a MODE-ját!

Inspiráció - 5 tavaszi outfit ötlet

2018. március 10. - Norii

2_verz_1.jpgBizonyára veled is előfordult már, hogy reggel csak állsz a szekrény előtt és nem tudod mit is vegyél fel. Íme 5 inspiráló outfit tavaszra. 

 

 

 



Fehér ing+farmer

1_5.png

Válassz egyszerű fehér inget és kombináld a kedvenc farmereddel. Tökéletes kiegészítőként funkcionál a szetthez a fonott táska és a markánsabb, mégis elegáns ékszerek.

 

 

Monokróm szett

4_8.pngHa egy monokróm, azaz tetőtől- talpig egyszínű szettet választanál, miért ne lenne az valami élénk, vidám tavaszi szín? Ehhez tökéletes választás lehet a rózsaszín, csipetnyi fehérrel kiegészítve.

 

 

Merész kiegészítők, fehérhez

3_9.pngEgy fehér, letisztult monokróm szetthez párosíts tweed blézert és fűszerezd meg egy kis bolondsággal. Válassz mellé mondjuk piros csizmát, kiegészítőket és egy elsőre nem oda illőnek tűnő merész táskát. A végeredmény biztosan feltűnő lesz!

 

 

Virágba borulva

5_7.pngMiért is ne állhatna össze egy outfitbe a romantikus, kis virágos ruha és a vagány farmerdzseki?!  Egy oversize szabású kabátba pont megfelelő kiegészítője lehet a lenge ruhádnak a még változékony tavaszi időjárásban.. Párosítsd egy kényelmes bokacsizmával és válassz mellé bátor lakkot és rúzst.

 

 

Kendőt a nyakba!

2_8.pngNagyon fel tud dobni egy szimpla egyszerű inget, ha nyakadba csomózol egy színes kendőt. Idén tavasszal újra utat tör magának ez a sikkes 80-as évekbeli trend. Próbáld ki bátran!



Neked melyik verzió áll legközelebb a szívedhez? Én mindenképp az ing és farmer kombó, és a virágos kisruha mellett teszem le a voksom. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://addmegamodejat.blog.hu/api/trackback/id/tr8313724166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása