Add meg a MODE-ját!

Vágj bele! - avagy 2018 egyik legnagyobb trendje a frufru

2018. április 09. - Norii

angled-bob-with-bangs-angled-long-wavy-hair-with-straight-bangs-bob-hairstyles-with-bangs-layered-u-cuts-for-long-hair_1.jpgHa azon gondolkozol, hogy frissíts a megjelenéseden és frufrut vágass, itt az idő! 2018 egyértelműen a frufru éve. Íme a legdivatosabb fazonok, egyenesen Hollywoodból! Hiszen egyre több sztár jelenik meg kurtított tincsekkel.

 

Féloldalas verzió

side.pngA legvisszafogottabb változat, ha csak egy oldal frufru mellett döntünk. Könnyedén lágyíthatjuk vele arcformánkat. Játszhatunk a hosszúságával, lehet egészen rövid, vagy akár a járomcsontig leérő is. Hordhatod egyenesen, de hullámos formában is igazán remekül néz ki. 



Mikro frufru

micro.pngElőször Emma Watson és Emma Roberts debütált a bevállalós hajviselettel. Az igazán rövidre szabott frufru fazonhoz nagy bátorság kell, hiszen nem tudsz váltani egyik napról a másikra, ha nem tetszik az eredmény. Szóval, ha gondolkodsz a mikro trenden érdemes először a hajat visszacsatolva kipróbálni, hogyan is állna Neked ez a frizura. 

 

Göndör fürtök

gondor.pngGöndör a hajad? Ne bánd, így is viselhetsz frufrut, ami most kifejezetten divatos hullámos formájában is. A texturált arcba hulló tincsek igazán különlegesek és szépen kiemelik az arcot. Igazán jól áll ovális, háromszög, és négyszögletű arcformához.

 

Függöny frufru

curtain-fringe-4.pngA "curtain bangs" a Pinteresten egyik legkeresettebbjeként van jelen. Ez a hosszú típusú frufru, azaz a Brigitte Bardot inspirálta frizura, szépen keretezi az arcot, és emeli ki a szemeket. Középhosszúságú hajhosszal a leginkább nyerő. Kifejezetten előnyös a hosszúkás, a fordított háromszög és szögletes arcformájúaknak.

 

A teljes, de könnyed

fullpiecey_1.pngRomantikus, sikkes és franciás megjelenést kölcsönöz viselőjének ez a fajta frufru. A lágyan homloka omló fazon bármilyen típusú hajból könnyedén elkészíthető. Egy nagy kerek kefével kiszárítva máris indulásra kész frizurát kapsz. Ez az a fazon, ami nem igényel nagy karbantartást.

 


Neked melyik fazon tetszik a leginkább? Esetleg van is frufrud? 

 

 

Képek forrása: google.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://addmegamodejat.blog.hu/api/trackback/id/tr1913816228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Plumper_ 2018.04.10. 09:10:02

csak frufrut ne!! bármilyen nő arcát elrontja. borzalmas ez a bilihaj. nem szokták megkérdezni a férfiakat erről?

Gukker 2018.04.10. 10:00:18

A frufru a leggázabb. Nincs nő, akinek jól állna.
süti beállítások módosítása