Add meg a MODE-ját!

Az Oscar-gála előpartijainak 10 legkülönlegesebb ruhája

2018. március 04. - Norii

allison_janney_1.jpg
Mielőtt 90. alkalommal is a vörös szőnyegre lépnének, az Oscar váró partikon csodálhattuk meg a híres színésznők szebbnél szebb szettjeit. Íme egy válogatás a legkülönlegesebbek közül. Vigyázat, képáradat következik! Neked melyik tetszik a legjobban?

Mary J. Blige testhez simuló tengerészkék, félvállas ruhája igazán kitűnő választás volt. A színésznő és énekes- dalszerző páratlanul nézett ki. Hideg színeihez, platina színű hajához nagyszerű alternatíva volt a szintén hideg kék szett.

mary_j_blige.jpg

 

Salma Hayek ruhájának oldalán végigfutó piros csík trükkösen emeli ki a színésznő homokóra alakját. Azonban, sokkal előnyösebb lett volna számára egy mélyebb dekoltázzsal rendelkező darab, hiszen mellmérete és rövid nyaka miatt így kissé összenyomja felsőtestét az öltözék. Továbbá, a szoknya hossza sem megfelelő helyen 'vágja el' a lábakat, így vastagítja a különleges megoldású alj.

salma_hayek.jpg

 

 

Allison Janney már tudhat valamit, hiszen az általa viselt ruha színe, az élénk magenta a 2018-as ősz meghatározó színe lesz. Kétségtelen, hogy maga a teljes szett kifogástalan az 58 éves színésznőn, csak egy dologba köthetnénk bele...ez a vibráló rózsaszín nem igazán az ő színe. A ruha maga jobban látható, még őt kissé elnyomja ez az erős árnyalat, ami kiváltképp a tél típusúaknak áll jól.

allison_janney.jpg


Betty Gabriel tetőtől- talpig lenyűgözően nézett ki. A vékony anyagú ruha lágyan, ám mégsem szorosan ölelve emelte ki alakját. Mélyen dekoltált felsőrésze ízléses és igazán szép összképet alkot a ruha csipkebetétje a könnyed kelmével.
betty_gabriel.jpg

 

Virágokkal díszített, magasan záródó felsőrész, pliszírozott ujjak és szoknya fonta körül Allison Williamst egy californiai partin. A gyönyörű, mély zöld ruha konzervatív és egyben modern. Ezenfelül remekül passzol a színésznő színpalettájába.

allison_williams.jpg


Elizabeth Olsen ruhája leírhatatlanul szép. Azonban, talán picit kevesebb áttetsző résszel még tökéletesebb lehetne. Ettől eltekintve, mesés az összeállítás, akár a szabásban, a húzott vállmegoldásban, a csipkemintázatban sem találhatunk hibát.

elizabeth_olsen.jpg

 


Greta Gerwig ruhájára először ránézve az jut először eszembe, hogy igazán lenyűgöző a világoskék- fehér virágos kombináció. De a ruha szabása...katasztrófa. Egy szorosabb derékrésszel szépen kiemelhető lenne a vékony derék, és hosszabb, vagy éppen térdfazonú szoknyahosszal a lábak szemléltetése.

greta_gerwig.jpg



Madelaine Petsch pántnélküli overállja letisztultságot mutat, talán túlságosan is. Személy szerint hiányolok valami kiegészítőt a szettből. Egy öv, egy nyaklánc, vagy egy markáns fülbevaló tehette volna teljessé.

madelaine_petsch.jpg

 

Yara Shahidi visszafogott kisruhája bűbájos. A szélek kidolgozottsága szemet gyönyörködtető. A szettet tökéletesen kiegészíti a nude magassarkú és a széles öv a derékon. Hibátlan!

yara_shahidi.jpg

 

Valljuk be, nehéz mellélőni egy kis feketével... Margot Robbie többszintes ruhája mégsem unalmas, sőt igazán különleges. Nem mindennapi megoldásként a nyakpánt mellrész alatti elbújtatása után ismét feltűnik és rojtként végződve keretezi a szettet.margot_robbie.jpg



Emma Stone merész szettje biztosan mindenki figyelmét felkelthette. A most divatos, kihívóan átlátszó felsőrészt a pöttyös mintázat és nyakban megkötött masni teszi mégis kislányosan aranyossá.

emma_stone.jpg



Holnap pedig megnézzük, mit is viseltek az Oscaron megjelentek. Ne maradj le! :)

Képek forrása: Elle.com

A bejegyzés trackback címe:

https://addmegamodejat.blog.hu/api/trackback/id/tr8813715124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása