Add meg a MODE-ját!

2018-as tavasz- nyári trendek - kiegészítők ebay-ről

Idén minden kikerekedik

2018. február 20. - Norii

indexkep.pngVannak olyan kiegészítők, amelyekhez akár tizedannyi áron is hozzájuthatsz, ha egy kis időt és fáradtságot szánsz a keresésre. Az ebay erre egy remek platform, és most össze is gyűjtöttem néhány alternatívát a tavaszi- nyári trendeknek megfelelően. 


A karika fülbevalók alapdarabjai a szezonnak. Ha még nem szereztél be egy párat, akkor aprópénzért vehetsz az online piactéren akár több párat is egy szettben. Amire érdemes figyelned, hogy színtípusodnak megfelelően válassz arany és ezüst között. Még a meleg típusba tartozóaknak az arany áll jól, addig a hideg csoportba tartozóak inkább a jeges ezüst mellett döntsenek. Továbbá, óvakodjunk az óriási darabok viselésétől, hiszen azok könnyen közönségessé tehetik megjelenésünket.
Amennyiben érdekel a fülbevaló szett, ide kattintva megnézheted.

 

 

Sok alternatívát találhatunk a kerek lencseformájú napszemüvegekre is. Íme egy, ami se nem extra nagy, és nem is túl pici. Nagyon sok színkombinációból választhatsz, az ára pedig körülbelül 780 forint. Link a napszemüveghez ide kattintva.








jo_dontes.png






Amennyiben nem minőségi, időtálló órába szeretnél befektetni, hanem csak divatnak megfelelően szeretnél egy-egy darabot, akkor válassz ezek közül a pár száz forintos pasztell szíjú órák közül. Ide kattintva érhetőek el.

orak.png

 

 























Egy laza szetthez, a felhajtott farmerszár alól kibukkanó mintás, vicces zokni igazán jól tud kinézni. Visszahozzák a teniszes, frottír zoknis évek hangulatát. Választhatsz a visszafogottabb kis szívecskés (link itt), vagy a humoros verzióból is (ide kattintva). 200 és 300 forint között mozogva, megszámlálhatatlan a választék, csak az ízlés szabhat határt.

zokni.png

Van amelyik darab megtetszett? Esetleg meg is rendeled? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://addmegamodejat.blog.hu/api/trackback/id/tr5513684836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása