Add meg a MODE-ját!

2017 tavasz/nyár trendek: Csíkok

Mire kell odafigyelned, ha csíkosat viselsz

2017. május 02. - Norii

cskok_1.png
Az idei trendben ismét erősen jelen vannak a csíkos ruhadarabok. Válassz testalkatodhoz megfelelő darabokat és igazán csinos leszel. Viselj bátran csíkosat! Tudod, a lényeg, hogy milyen formában teszed.:)


Ezekre a dolgokra kell figyelned:

A csíkok szélessége

Minél szélesebbek a csíkok annál inkább erősítenek. Így csak akkor válassz ilyen darabot, ha épp tested azon részét szeretnéd optikailag nagyobbra formálni. Az egyenes testalkatú hölgyeknek tehát ajánlott, hogy ilyen típus mellett döntsenek. A közepes szélességű (kb. 2 ujjnyi) csíkok általában a legtöbb emberen jól mutatnak. Ha teheted keresd az ilyen ruhadarabokat.

6.jpgForrás: whatoliviadid.com

 
A csíkok sűrűsége

Ahol sűrűbb a vonalazás ott erősít a ruhadarab. Lehet, hogy a ruha egy részén sűrűbb, máshol kevésbé a csíkozás. Ezzel nagyon jól lehet játszani és kiemelni, vagy épp rejteni egyes területeket. Ezek a csíkok akár egyre sötétedhetnek is.Vagyis, ahová a sötétebb vonalazás kerül, ott fog slankítani. Egy derék felé sötétedő vagy vékonyodó csíkozás kiemelheti a karcsú derekat  vagy oda varázsolhatja.

13.jpgForrás: Pinterest.com



Csíkok és a magasság

Fontos figyelembe venni azt is, hogy a magasságunkhoz igazítsuk a csíkokat.  Ha alacsonyabb vagy, kevésbé széles csíkozást válassz, hiszen ez nem fog összenyomni. Ezért, ha apró termetű vagy, dönts a függőleges csíkozás mellett.

2.jpg

Forrás: glamradar.com

 

A vízszintes vonalazás kövérít?

Hát, ami az igazat illeti, igen. De mint, fentebb említve lett a csíkok vastagságán sok minden múlik. Vagyis egy ducibb lány inkább a vékonyabb csíkozás mellett döntsön,így nem fogja olyan mód erősíteni. 
A körtéknek viszont pont jól áll egy keresztben csíkos kis ruha.

5.jpg

Forrás: halliedaily.com

 

Csíkok a mellrésznél

A csíkok kicsinyíteni fogják a mellet. Így amennyiben ezt nem szeretnéd, ne viselj  ilyen felsőt/ ruhát. Egy alma testalkatnál viszont előnyös lehet, főként ha a ruhadarab alapszíne valamilyen sötétebb árnyalat.

4.jpgForrás: Pinterest.com


Függőleges vonalak

Fentebb már említettem, hogy az alacsony lányoknak előnyös a vertikális vonalazás. Azonban, nagyon fontos, hogy például egy ilyen csíkozású nadrág sem mutat mindenkin megfelelően. Vékonyabb lábakon mutathat jól. Erősebb altestnél az egyszínű darabok a nyerőek.

9.jpg
Forrás: Pinterest.com

 

Csíkból is megárt a sok

Felső- vagy alsó rész, a csíkos minta már elég hangsúlyos, nincs szükség egyik másik ilyen ruhadarabra. Egy letisztult szettben elég egy erőteljes darab. Jelen esetben a csíkos, ami megadja az outfit fő vonalát.

8.jpgForrás: Pinterest.com

 

Vállak csíkok nélkül

Vannak felsők, amelyek válla nem csíkozott. Az ilyen darabokat a a fordított háromszög testalkatúak válasszák. hiszen a csík nélküli rész keskenyebbnek látszik majd, a vállak lekerekednek, még a többi, csíkos felület kerül előtérbe.

 3.jpg

Forrás:Pinterest.com

...és Te, hogy állsz a csíkossal? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://addmegamodejat.blog.hu/api/trackback/id/tr8112455713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása