Add meg a MODE-ját!

Színtípusok - Állítsd össze a ruhatárad

2017. június 27. - Norii

index.jpg
Ha eddig követted a blogot, akkor a testalkat típusaival már találkozhattál. Ki is választhattad, melyik csoportba tartozol. Ezek alapján kiderült, mik azok a ruhadarabok amelyek jól állnak Neked, és melyek azok amiket jobb, ha nem viselsz.

Azonban, ha még nem jutották idáig, ide kattintva eléred a női testalkatok leírását, ide kattintva pedig a férfiakét. :)
Itt viszont nem ér véget a történet. Komplexebb dologról van szó. 


Rajtad a ruhát dicsérik meg, vagy azt mondják, hogy Te magad nézel ki jól? Tudod, ha nem számodra megfelelő színeket hordasz a bőröd sápadtabb, fogaid sárgásabbnak tűnhetnek, a ráncok mélyebb vonalúnak hatnak. Ugye ezeknek Te sem örülnél? Mindenki beosztható színcsoportokba. Négy főbb csoport létezik. Ezek a négy évszak elnevezésének megfelelőek, az adott évszak színeit, jellegzetességeit viselik magukon. Tehát van tavasz, nyár, ősz és tél színtípus. (ez ennél picit bonyolultabb, hiszen vannak még altípusok és teljesen tisztán egy csoportba besorolható ember sincs. Ezzel még a továbbiakban foglalkozunk.)
Te az előbb felsorolt négy közül melyikbe is tartozol? Lássuk, mi alapján derülhet ki!

Az első része a dolognak, hogy megnézd, hideg vagy meleg tónusú vagy. Ennek három verziója is lehet:

  • Egy gyors megállapítása annak, hogy megtudd, ahhoz szükséged lesz először, az egy arany és egy ezüst anyag/ ruha/ sál/ lap...akármi, ami minimum akkora méretű, mint egy A4-es lap. Tehát helyezd az arcod elé először az egyik, majd a másik lapot. Na, melyik színnél "él" az arcod, fehérebb a fogad, fényesek és csillogóak a szemeid?
    Amennyiben az ezüst színnél, akkor hideg, ha pedig az aranynál történik mindez, akkor meleg tónusba tartozol.
  • Nézd meg a csuklódon a vénákat. Kékes vagy inkább zöldes színűek? Ha zöld akkor meleg, ha kék, akkor pedig a hideg csoportba sorolhatod magad. ( Ugye most ránéztél a csuklódra? :D)
  • A harmadik mód, a szemek megfigyelése. Ha szürkés, hideg tónusú, egyértelmű, hogy hideg vagy. Ha meleg barna, zöldes kék, valamilyen meleg tónusú, akkor pedig evidens, hogy a meleg színcsoport a Tied.


Így megbizonyosodhattál arról hogy hideg vagy meleg évszak lesz a te típusod. Már csak azt kell meghatároznunk, hogy világos vagy sötét vagy. Ez már sokkal könnyebb lesz!

  • Világos vagy, ha a hajszíned szőke, világos vörös, vagy, ha világos barna.

  • Sötét típus vagy, ha a hajad fekete, sötét barna, vagy sötét vörös színű.

Most pedig, válaszd ki, az alábbiak közül melyik illik Rád, és már meg is tudod melyik színtípusba tartozol! :)

Ha hideg vagy és sötét - TÉL
Ha hideg vagy és világos - NYÁR
Ha meleg vagy és sötét - ŐSZ
Ha meleg vagy és világos - TAVASZ


Néhány példa hírességek közül, minden típusra:

Tél

tel.jpg
Anne Hathaway, Salma Hayek, Penelope Cruz


Nyár

vj.jpg
Jennifer Aniston, Katalin hercegné, Michelle Pfeiffer


Ősz
jenniferlopez1.jpg
Jennifer Lopez, Eva Longoria, Julia Roberts


Tavaszvilagos.jpg
Renée Zellweger, Blake Lively, Kylie Minouge

 Amennyiben tetszett a poszt, és nem szeretnél lemaradni semmiről, illetve szívesen találkoznál extra tartalmakkal, nyomj egy tetsziket az Add meg a MODE-ját! facebook oldalán! :)

Sikerült megtalálnod, hogy Te melyik színtípusba tartozol?

Tudd meg még pontosabban, melyik színtípus a Tied, a 12 variáció közül: IDE kattintva

A bejegyzés trackback címe:

https://addmegamodejat.blog.hu/api/trackback/id/tr1112623957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása