Add meg a MODE-ját!

Férfi testalkat típusok

2017. június 24. - Norii

Ahogyan már végignéztük a női testalkatokat, most elérkezett az idő, hogy a férfiakat is jobban megvizsgáljuk. Íme pár mondatban minden típus főbb jellemzője.


Fordított háromszög vagy "V" testalkat


bd9d2d6d25d7351fe418965c072fa8a4--hobbs-cute-dogs.jpg

Eredeti kép forrása: Pinterest.com

Ez az a testalkat a férfiaknál, mint ami a nőknél a homokóra.  Mondhatni a "legideálisabb" testalkat. A széles vállak és a vékony csípő- derék rész egy fordított háromszöget ír le. Ilyen például Dwayne Johnson, Vin Diesel vagy Sylvester Stallone is.

Melyek azok a ruhadarabok amik jól állnak, és mi az amit inkább elkerülj?! Olvasd el ide kattintva.

 

Ovális vagy "O" testalkat

justjared.jpg

Eredeti kép forrása: Justjared.com

Ahogyan maga az "O" betű, ez a testalkat is kerek formákkal rendelkezik. A test központi része a has, amely kikerekedik. A váll és a fenék is kerek. Ilyen testalkatú például Adam Sandler, Seth Rogen vagy Leonardo DiCarprio.




Szögletes testalkat


hughbeach02.jpg

Eredeti kép forrása: hughgrant.free.fr

 
A test olyan, mint egy "H" betű. A vállak egyenesek, szélesek, a csípő és derék vonala pedig ezzel közel azonos szélességű. Hugh Grant, Ashton Kutcher vagy éppen Ewan Mcgregor is ebbe a csoportba tartozik.

 

"I" testalkat

166364.jpg

Eredeti kép forrása: Express.co.uk

Általában magasak és vékonyak. Vállaik keskenyek, mint ahogyan a csípőjük is. Ilyen alkatú Jeremy Irons, vagy a focista Peter Crouch is.



"T" testalkat

 pinterest_1.jpg

Eredeti kép forrása: Justjared.com

 

Nagyon hasonlít a "V" típushoz. Ennél a testalkatnál a vállak szélesek, igazán hangsúlyosak. A csípő pedig keskeny,mint a "T" betű szára, és vékony, hosszú lábakban folytatódik. Hugh Jackman, Matthew Mcconaughey, Gerard Butler is ilyen alkatú.




Háromszög  vagy "A" testalkat


dailymail_co_uk_2.jpg

Eredeti kép forrása: Dailymail.co.uk

Kissé nőies testalkatot mutat, de csak azért, mert az alsó részek hangsúlyosabbak a testen. A derék széles, a combok is masszívabbak, azonban nem kiváltképp nagyok. A vállak pedig keskenyek az alsótesthez viszonyítva. John Goodman, Jack Black, Dustin Hoffman is ilyen testalkatú.


Hamarosan pedig, egyenként végigmegyünk az egyes típusokon, kinek mi áll jól, és mi az, amit inkább el kell kerülnie. :)

 

 Amennyiben tetszett a poszt, és nem szeretnél lemaradni semmiről, illetve szívesen találkoznál extra tartalmakkal, nyomj egy tetsziket az Add meg a MODE-ját! facebook oldalán! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://addmegamodejat.blog.hu/api/trackback/id/tr9512584189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása