Add meg a MODE-ját!

Színtípusok II. rész - Állítsd össze a ruhatárad

- A 12 színtípus -

2017. június 29. - Norii

ii_resz.pngAhogyan már egy előző posztban olvashattál a színtípusokról, most még többet megtudhatsz róluk. Eddig négy fő csoportról beszéltünk. (Ide kattintva elolvashatod) 
Ezt a négy színtípust még tovább oszthatjuk, így 12 csoportot kapunk. Így még pontosabb képet kapva arról, a színek melyik árnyalatai állnak Nekünk a legjobban. 

Először is, minden évszaktípusnak három tulajdonsága van. Ezek a világosság - sötétség, élénkség - lágyság, és a hidegség- melegség párosításból az egyik. 
Mindez lebontva pedig így néz ki:

TÉL - élénk, sötét, és hideg

TAVASZ - élénk, világos, és meleg

NYÁR - lágy, világos, és hideg

ŐSZ - lágy, sötét, és meleg

 

Mint láthatod vannak olyan évszakok, amelyek közös tulajdonságokkal is rendelkeznek. Ezeknek  a közös jellemzőknek köszönhetően alkotnak alcsoportokat. Lássuk melyek is ezek! 

 

szin_chart.png

 

Ahogyan az ábra is mutatja, van a négy fő típus, a világos tavasz, a sötét tél, a sötét ősz, és a világos nyár. Ezek tulajdonságainak elegyéből pedig megszületik további két-két színtípus. Így megkapjuk a lágy nyarat és őszt, a meleg tavaszt és őszt, illetve a hideg telet és nyarat, és az élénk telet és tavaszt.

 

Olvasd el a tavasz és nyár típusok leírását IDE kattintva!

Olvasd el a tél és az ősz típusok leírását IDE kattintva!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://addmegamodejat.blog.hu/api/trackback/id/tr8012626667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása