Add meg a MODE-ját!

Őszi/téli kapszulagardrób - inspiráció

2017. október 26. - Norii

index_7.pngEgy korábbi posztban már találkozhattál a szőrmekabátokkal, hogy merre, hol, milyen darabokat találhatsz az üzletekben. A mai inspirációs, őszi/téli kapszulagardrób egyik alapdarabja is egy ilyen kabát.

Ezt a mai kapszulagardróbot egy tél típusú hölgynek állítottam össze. Az egyik alapdarabja az őszi/téli időszak egyértelműen kihagyhatatlan eleme a kabát, illetve a bordó, kék és semleges színű szürke ruhák.
Nem ismered még a kapszula gardrób fogalmát? Ide kattintva olvashatsz róla. :)

Ez a kapszula tartalmaz egy stílusos kalapot és egy bojtos sapkát is, két darab sállal, amiket kedvünk szerint variálhatunk egymással. Ezek alkotják a külső elemeket.

nevtelen_6.png

 

 

Két nadrág (egy fekete bársony, és egy sötét farmer), egy pliszírozott midi szoknya, és további hat felső és egy kardigánból készíthetjük a szetteket. A hidegebb időre való tekintettel harisnyanadrág és trikók is láthatóak, de természetesen ezeket nem számoljuk az outfitek kialakításánál.

1_4.png

 

2_6.png

 

Ebből a 10 darabból álló kapszulából hány szett állítható össze?

 

Tehát akkor számoljunk csak a fent említett darabokkal. 16 a nadrágokkal + 8 szett a szoknyával, azaz ez a kapszula alapjában 24 variációt nyújt számunkra. Ám, de ne felejtsük el a kiegészítőket, cipőket, táskákat amelyekkel újabb megjelenést kreálhatunk. Vagy, akár éppen azzal is megváltoztathatjuk az egész outfitet, hogy milyen sálat, sapkát, vagy kalapot veszünk fel a megadott darabokhoz.

3_6.png

 

Egy gyönyörű bordó, bársony csizma és egy szegecsekkel díszített fekete boka csizma került a kapszulába lábbeliként. ezekhez illően egy bordó kis táska és egy fekete hátizsákba pakolhatunk. Szintén ezt a vonalat követik színekben a kiegészítők, a fülbevalók, órák és a körömlakkok is.

 

 

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, nyugodtan keress, írj  e-mailt, vagy üzenj Facebookon

A bejegyzés trackback címe:

https://addmegamodejat.blog.hu/api/trackback/id/tr5113047734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása