Add meg a MODE-ját!

Cien keratinos balzsam - vélemény

- termékteszt -

2017. június 02. - Norii

20170601_130656-01.jpeg

Sok fajta hajbalzsamot használtam már, de eddig úgy néz ki, most ráleltem egy kedvencre.


A Krémmánián olvasgatva találtam rá a Lidlben kapható, saját márkás Cien Professional keratin repair elnevezésű balzsamra. 52-en írtak véleményt, és így 4,62-es eredményt ért el az 5 csillagos pontozásból. 
400 forintért két decis kiszerelést kapunk. Ami nem is rossz, főleg, ha azt nézzük, mire képes. Azért hozzá kell tenni, hogy a névben hangsúlyozott keratinból nem tartalmaz olyan hú, de nagy mennyiséget  a termék.

Illata: Nem vagyok oda tőle, erősen parfümös, de különösebb gondom sincs vele. 
Állaga: Krémes, sűrű.
Ára: Egy próbát, 400 forintért mindenképpen megért. Amennyiben úgy érzem szüksége lesz még rá a hajamnak, újravásárolom.

Mit ígér a termék?

Javítja a hajszerkezetet. - Nos, igen,de mindez csak a következő hajmosásig tart. Vagyis valójában, csodákra nem képes, viszont átmeneti megoldásnak, egy szép hajkoronáért, tökéletes opció lehet.

Különösen selymes fényt biztosít. - Igaz. Körülbelül  a hajam alsó felére használom, de ott hozza is az ígérteket.

 
Nézzük, mivel kellett megbirkóznia. Lapockáig érő, hullámos, szárazságra hajlamos hajam van. Mindehhez hozzácsapódik egy ombre ( L'oreal sun kiss jelly termék használatával, sötét barna hajból), ami eléggé tönkretette a hajam. A folyamatos, havi hajvég frissítés kiegészítéseként szerettem volna kipróbálni ezt a balzsamot, amég szépen le nem nő a sérült rész. Meg kell mondanom szépen teljesít. 
Egy hónapja használom, és hajmosástól a következőig, feltölti a hajvégeimet (valljuk meg, hála a szilikonnak...). Heti kétszer alkalmaztam, egy diónyi mennyiséget. A végeredmény: szép, egészséges, fényes hatású haj, a szárazságot pedig teljesen megszünteti. Ár- érték arányban mindenképpen megéri beruházni rá.

Te próbáltad már ezt a balzsamot, vagy akármilyen más Cien terméket? Mik a tapasztalatok? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://addmegamodejat.blog.hu/api/trackback/id/tr2412531835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása