Add meg a MODE-ját!

Egy bőrdzseki 10 élete I. rész

- avagy 10 tipp, hogyan, mivel viselhetjük a bőrkabátot -

2017. május 04. - Norii

bordzseki.png

 

Bőrkabát a legtöbb nő szekrényében található. Jól kihasználható darab, akár tavasszal, akár ősszel. ...és, hát valljuk be, amilyen szeszélyes már az időjárás, nyáron is simán beleillik a ruhatárba.
Persze, lehet barna, piros, vagy akár pasztell színekben is birtokolni, de a legelterjedtebb még mindig a fekete. Ezért választottam őt, a bőr "kis feketét". 10 szett, akár 10 különböző stílus, 10 élet...egy bőrkabát 10 élete. Íme az első rész, 5 összeállítással.



csikosruha.png

Az első szettben egy csíkos kisruhával való párosítást választottam. A csíkos klasszikus alapdarabnak számít. Talán a Te ruhatáradban is fellelhető egy csíkos ruha vagy felső. (Ide kattintva olvashatsz arról, ki hogyan viselje a csíkos ruhadarabokat :) ) Nem lehet mellélőni, ha piros kiegészítőket választasz mellé. Máris kész a matrózok ihlette összeállítás. Bár a képen, egy sokkal merészebb kombinációt választottam. A neon sárga lehet kicsit sok, azonban azt szerettem volna vele szemléltetni, hogy merjünk elrugaszkodni, új színeket kipróbálni. Pasztell lila, vagy napsárga kiegészítőkkel kreált szettet is szívesen megnéznék. Kevésbé megszokott, de szerintem igazán üde, vidám és fiatalos lett a végeredmény.


virkisruha.png

Virágos kisruha, vagy akármilyen nyári ruha fölé divatos lehet egy bőrkabát. A képen egy könnyed, lenge anyagú darabot választottam. Szerintem rettentő jól kiegészíti egymást ez a könnyed, légies anyag a nehéz bőrrel. Homokóra vagy körte testalkatúaknak, kifejezetten jól állhat, ha becipzározva hordják (amennyiben az idő pont úgy engedi). Ezzel hangsúlyozva a derekat, megmutatva annak karcsú ívét.
Ha nem tudod milyen testalkattal rendelkezel, megnézheted ITT.


feherpolo.png

Sportosabb, de annál letisztultabb, klasszikus szett következik. Bevallom ez az egyik személyes kedvencem. Millió variációt rejt magában. Szimpla fehér póló és az örök indigókék farmer. Csak semmi cicoma. Ekkor jönnek a kiegészítők, amikkel megfűszerezzük a kiválasztott ruhadarabokat. Igazi hétköznapi, laza összeállítás, amit bármilyen színnel kombinálhatnánk ismét. Ha esetleg magassarkúval viseljük, sokkal nőiesebb végeredményt kapunk. Egy biztos, nem lehet rossz döntés, ha e mellett teszed le a voksod.


kockasing.png

Sokak nagy kedvence a kockás ing. Ebben a szettben egy hosszított fazont választottam, nem véletlenül. Cicanadrággal párosítva csak a hosszított fazon jöhet szóba!  Nem csupán azért jól kihasználható darab, mert tök jól néz ki a bőrkabáttal, hanem mert többféle módon is viselhetjük. A képen egy derékban megkötős darabot láthatsz. Így könnyen derekat kreálhatunk magunknak és nem csak egy nagy ing van rajtunk. Egyenes testalkatúaknak, de a homokóráknak is jól áll így egy ing. Egyiknél megalkotja, a másiknál kiemeli amit kell. Alma testalkatnál viszont hordjuk kigombolva (alá egy színben illő hosszított felsőt válasszunk). Ezzel függőleges vonalakat hozunk létre (az ing két szélével), ami nyújtja a testet.
Természetesen, kockás ingekből is bő választék van. Válogathatunk már akár pasztell színűek közül is. 



a_vonalu_szoknya.png

A poszt utolsó összeállítása egy 'A' vonalú szoknya. Ebben az esetben egy szép fekete, bársony szoknyát kombináltam farmerrel. Azaz pontosabban farmeringgel, és egy farmer felsőrészű telitalpú cipővel. A most divatos neccharisnya, szerintem szépen beleillik az összképbe. Az egyhangúság megtörése érdekében egy mintás táskát választottam. Manapság az ilyen virágmotívumok is igazán trendik. Vagyis kijelenthetjük, hogy ez most egy elég fiatalos és divatirányzatnak megfelelő szett lett. 
Kicsit megvariálva: a neccet egy szimpla fekete harisnyára, és a cipőt egy balerinára vagy akár tűsarkúra cserélve azonban, egy letisztult elegáns öltözéket kapunk.


Hamarosan jön a következő 5 szett. Várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://addmegamodejat.blog.hu/api/trackback/id/tr9712472401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása