Add meg a MODE-ját!

Állítsuk össze együtt a ruhatárad!

2017. április 20. - Norii

- Nincs egy rongyom se, amit felvehetnék! 
- Nem áll jól semmi!
- Mit vegyek ma fel?!
- Nem illenek egymáshoz a ruháim!

 

Ismerősek a mondatok? Van megoldás!

 

szegenycsajok1.jpg

Forrás: Cassandra Calin -  c-cassandra.tumblr.com

 

Perceken keresztül kétségbeesetten csak állsz a ruhásszekrény előtt? Már előző este azon agyalsz mi is lesz ,amit felveszel a következő nap, de nem jutsz dűlőre? Akkor ennek itt a vége!
Összerakjuk a számodra megfelelő ruhatárat. Egy többrészes sorozattal most mindent megtudhatsz a témáról.


Először is kategorizáljuk, milyen ruhadarabok illenek az alkatodhoz és életstílusodhoz (Ide kattintva megteheted). Minden testalkatból ki lehet hozni a legjobbat! A tökéletes nem létezik, de megalkotható! Megvizsgáljuk milyen arányokkal rendelkezel, hosszú lábak, széles csípő, vagy keskeny vállak... mindenből kihozható a legelőnyösebb kinézet.
Majd meghatározzuk, hogy a négy évszaktípusból, Te melyikbe tartozol. Így kiderül milyen színtípus vagy, milyen színek állnak jól Neked. Mert igenis, mindenkinek jól állhat minden szín, az a nem mindegy, hogy annak a színnek milyen árnyalatát viseled!
Sőt, ha ennyi még nem lenne elég, egy ún. kapszulagardróbot is összedobunk, ahol akár pár ruhadarabból is egész komplett kis ruhatárad lehet. 


...és így szépen összeáll majd az egyéni, megfelelő gardrób, amelyből könnyen alakíthatsz ki szetteket, megkönnyítve a mindennapjaid!

 

Bármilyen kérdésed van a folyamat során, ne habozz, írj bátran! :) 

E-mail: addmegamodejat@gmail.com  

Ne maradj le semmiről, lájkold  az Add meg a MODE-ját! Facebook oldalát itt KATT!

A bejegyzés trackback címe:

https://addmegamodejat.blog.hu/api/trackback/id/tr7412438461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása