Add meg a MODE-ját!

Közeledik a Glamour napi őrület

2017. április 03. - Norii

Nyakunkon a Glamour napok! Sokszor elgondolkozom, vajon megéri-e belefektetni pénzt, időt, energiát egy ilyen shopping körútba… Aztán persze, ahogy az lenni szokott elsők között beszerzem az újságot, majd következik a kuponok átvizsgálása. Valljuk be, már ezt is ugyanolyan élvezettel tesszük, mint a vásárlást magát. :D

Most próbálok egy segítő ötlettel szolgálni Nektek a 2017-es shopping ünnepre, hogy a pénztárcád tartalmát okosan beoszd és a megspórolt összeget elkölthesd valami igazán minőségi dologra/élményre, méghozzá  úgy, hogy megadod a mode-ját! ;)

A 90-es évek őrület meg a fémes csillogású ruhák, kiegészítők, chokerek, magas talpú cipők újra fénykorukat élik. Valahogy nem vagyok oda az ötletért, bármennyire is tetszik, hogy egy szép rose gold bomberdzsekit beújítsak közel tízezerért (Biztos a kor teszi :D). Azt az összeget sokkal jobb, vagyis számomra többet érő dolgokra is el tudnám költeni, vagy talán helyesebb úgy írnom, befektetni.

Szóval, gondold át, tényleg szükséged van arra az 5. ugyanolyan fazonú ruhadarabra is?

Viszont, mivel én is szeretnék divatos lenni, egy jó kis alapruhatár mellé inkább kiegészítőket újítok be. Sokkal jobban járhatunk, ha egy jó kis táskát vagy cipőt veszünk, ami az adott divatnak megfelel.  Na, hogy tetszik az én verzióm?

Mutatok néhány személyes dolgot a listámról. Igazából, csak két dolog. A kiszemeltem pár körömlakk, amikből természetesen még most sem tudom eldönteni melyiket válasszam.

Az első ez a Catrice-es csoda, ami a Go for gold névre hallgat. Gyönyörű színe van és bármilyen outfithez jól mutat.

catrice-go-for-gold-11.jpg

forrás: www.heidispolish.com

 

Továbbá az Essence is halad a trendekkel, náluk  Out of space stories néven találtok egy csodálatos, 7 darabból álló körömlakk kollekciót. Nekem ebből a  02-es és a 06-as számú a kedvencem. Bár mindegyiket szívesen elfogadnám. :D

essence_out_of_space_stories_nail_polish.jpg

forrás: www.watupkizzerandb.blogspot.hu

Ami még eszembe jutott, hogy egyszép fémes cipőre beneveznék. (A képen a Deichmann cipőit láthatjátok.)Az általam legjobb kombónak tartott indigókék farmer-fehér póló- bőrdzseki hármashoz elég királyul nézne ki ezek közül valamelyik, ugye? 

 hh.png

 

Nektek van valamilyen spórolós ötletetek ilyen témában?

Ne maradj le semmiről, lájkold az Add meg a MODE-ját facebook oldalát ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://addmegamodejat.blog.hu/api/trackback/id/tr912398847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása