Add meg a MODE-ját!

Őszi kapszula gardrób férfiaknak

2017. szeptember 26. - Norii

hjfv.pngA mai poszt inspiráló jelleggel született, ugyanúgy, mint az ezt megelőző (itt elolvashatod). Azonban most egy férfiaknak szánt kis kapszula gardróbról olvashatsz. Ismét egyszerű darabokat választottam, amelyek "millió" párosítási lehetőséget tartogatnak magukban. A kapszula 8 ruhadarabból áll, 2 pár cipőből és néhány kiegészítőből, amelyek így rengeteg variáns lehetőségét nyújtják számunkra.



Lássuk miből áll ez a férfi- őszi gardrób!

- egy fehér póló
- egy szürke póló
- egy kék, csíkos póló
- egy farmering
- egy kockás ing
- egy bőrkabát
- egy farmer
- egy fekete nadrág

nevtelen_3.png

Cipőnek egy sportcipőt, és egy bakancsot választottam. A csípős őszi reggelekre tekintettel, a kapszulában található egy földszínű körsál, amely vagy élénk darabja, vagy a többi kiegészítőhöz illő egységes darab is lehet. Kettő óra, és kettő ezekhez illő övvel zárul a kör. Ezek variációival tehetjük változatossá a szetteket. A klasszikus fekete mellett, a másik párosnál a barna szín mellett döntöttem, amivel az öltözéket kimozdítjuk a slampos egyhangúságból. Végül pedig, egy elmaradhatatlan napszemüveg is felkerült a listába, az utolsó melengető napsugarak okán.

 

Hány szett állítható össze ebből a 8 darabból álló, őszi kapszulából?

hz.png

Egy- egy nadrághoz felvehetőek csak a pólók a bőrkabáttal (3+3), vagy kombinálva az ingekkel (6+6). További lehetőséget ad, a pólók az ingekkel, hozzáadva a bőrkabátot (6+6). Végül pedig az ingek a bőrkabáttal párosítva (2+2). Tehát ez egyenlő 17+17, azaz 34 alternatívával. Sőt mi több, a kiegészítőkkel még több, és sokszínűbb szettet varázsolhatunk ebből a kapszulából.

Íme, csupán néhány példa:

1_2.png

 

2_3.png

 

7_2.png

 

6_2.png

 

5_2.png

 

4_4.png

 

3_2.png

 

 Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, nyugodtan keress, írj  e-mailt, vagy üzenj Facebookon

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://addmegamodejat.blog.hu/api/trackback/id/tr8112895038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása