Add meg a MODE-ját!

Kinek, milyen fürdőruha áll jól

2017. június 09. - Norii

nevtelen_1.png

Elkezdődött a strandszezon, ideje tehát megvizsgálnunk kinek, milyen fürdőruha áll jól. Mindehhez az első lépés, hogy tudd, milyen testalkat típusba tartozol. Ha még nem vagy tisztában vele, ide kattintva elolvashatod.



Alma testalkat

sp17_0117_karrissa_plus_001_web_web_karissa-black-halter-swimsuits-for-plus-sizes_1.jpgadoreme.com

Jó választás az egyberészes, vagy tankini fürdőruha. A magas derekú bikini alsók is jöhetnek, amelyek szépen lefogják a hasat. Igyekezz a tested alsó részét hangsúlyozni. Válassz fodros, díszes alsókat. Felsőrészben pedig igyekezz kosaras fazonok mellett dönteni.

 


Egyenes testalkat

4d210b3b0fa62b0c3462b2a1d9190b06.jpgpinterest.com

Fodrok, minták, színek. Szinte minden jöhet. Alsók terén válassz vastagabb pántú darabokat. Ami  a felső részeket illeti, legyenek díszítettek, húzottak, fodrosak. Inkább a pánt nélküli fazonok között keresgélj, a klasszikus szivacs nélküli háromszög fazont viszont felejtsd el!

 

Homokóra testalkat



364ae78500000578-0-image-a-1_1468566753346.jpgpinterest.com

Szinte bármilyen fazonú fürdőruha jól áll. A színek, minták sem szabhatnak határt. Igazán csinos leszel egyberészes, vagy akár a kétrészes fazonokban is.

 

Körte testalkat


pear-shaped-biki_1.pngzestvip.com

A felsőtest erősítése a feladat. Válassz hangsúlyos,mintás, fodros felsőrészeket. Ami az alsót illeti, sötétebb darabokat nézz ki magadnak, lehetőleg vékony pántokkal. Továbbá, ha tetszik, egy tankinit is bevállalhatsz.

 


Fordított háromszög testalkat



solid-top-for-apple-shape.jpgglamradar.com

Cél az alsó test erősítése. Válassz alulra hangsúlyos darabot. Legyen két oldalt megkötős vagy feltűnő derékrésszel rendelkező. A pánt nélküli felsőket viszont felejtsd el!


Holnap pedig jön a körkép, hogy milyen fazonokat kínálnak idén az üzletek! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://addmegamodejat.blog.hu/api/trackback/id/tr6912568359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása