Add meg a MODE-ját!

A 2018-as év színe -Neked jól áll?

2018. január 30. - Norii

pantone-color-of-the-year-2018-ultra-violet-designboom-1800-1024x370_1.jpg
A Pantone, mint minden évben meghatározza az elkövetkezendő év főbb színeit. 2018-ban a meghatározó, vezető szín az ultraibolya lesz. Fradi rajongó férjek, rettegjetek, a ruhásszekrénybe beköltözik a lila!



Miért épp a lila szín


Az év színe mindig többlet tartalommal bír; tükrözni próbálják vele az év eseményeit, történéseit. Így esett idén erre a provokatív és egyedi színre a választás. Ahogyan a Pantone alelnöke, Laurie Pressma megfogalmazta:  "Az év színének olyan árnyalatot választottunk, mely szerintünk a legjobban kifejezi, mi történik most a globális kultúrában. Ez a szín tükrözi a kollektív lelkiállapotunkat"
A Pantone  instagram oldala lassan 2 hónapja ebben a színben pompázik. Erősen hirdetik az igét, miszerint ez évben a legmeghatározóbb szín az ultraviola lesz. 

 

 


Kinek áll jól?

A lila az a szín, aminek csupán hideg árnyalatát ismerjük, tartják a színtanácsadók. Így, ahogyan már olvashattál a színtípusokról (itt), tudhatod, hogy a hideg csoportba tartozóaknak állnak jól a hűs árnyalatok. Tehát, a telek és a nyár típusok bátran viselhetik ezt a színt. Azonban az összes színtípus palettáján találhatunk különféle lila és/vagy lilába hajló színeket, így mindenki előtt nyitva áll a lehetőség, hogy megtalálja a számára megfelelő lila árnyalatot.

 

Lila körkép

 a_3.png

1. New Yorker - 7990 Ft
2. Takko - Sajnos, az ár nincs feltüntetve a weboldalon
3. H&M - 3990 Ft

 

c.png

1. H&M - 7190 Ft (leárazott)
2. Orsay - 7995 Ft
3.H&M - 2990 Ft (leárazott)

b_1.png1. Mango - 3995 Ft (leárazott)
2. C&A - 3590 Ft
3.H&M - 5690 Ft (leárazott)

 


Neked, hogy tetszik az ultraviola? Szereted a lila színt?

A bejegyzés trackback címe:

https://addmegamodejat.blog.hu/api/trackback/id/tr8713617124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása