Add meg a MODE-ját!

Egy bőrdzseki 10 élete II. rész

- avagy 10 tipp, hogyan, mivel viselhetjük a bőrkabátot -

2017. május 05. - Norii

bordzseki.png

Bőrkabát a legtöbb nő szekrényében található. Jól kihasználható darab, akár tavasszal, akár ősszel. ...és, hát valljuk be, amilyen szeszélyes már az időjárás, nyáron is simán beleillik a ruhatárba.
Persze, lehet barna, piros, vagy akár pasztell színekben is birtokolni, de a legelterjedtebb még mindig a fekete. Ezért választottam őt, a bőr "kis feketét". 10 szett, akár 10 különböző stílus, 10 élet...egy bőrkabát 10 élete. Íme az első rész, 5 összeállítással. Íme a második rész, 5 újabb verzióval.



oversized.png

Alma testalkatúaknak, amennyiben 'A' vonalú  a tunika, nagyszerű választás lehet ez a szett. Ha a felső alja asszimetrikus, vagy érdekes szabású, az csak plusz jó pont. Rendkívül kényelmes összeállítás, rohangálós hétköznapokra, hétvégi lazább napokra is ideális.


mintas_polo.png
A nyomott mintás pólók is virágkorukat élik. De bárki szekrényében könnyen találhatunk belőlük 1-2 darabot. Amikor az ember nem tudja eldönteni mit is vegyen fel aznap, könnyen nyúl a póló+ farmer kombó után. Hiszen kényelmes és mindig illik egymáshoz.
A képen egy boyfriend fazonú farmerrel kombináltam a pólót. Persze, bármilyen farmerrel működik a dolog. Tényleg az egyszerűség a kulcsa itt mindennek. Nude színű kiegészítőkkel párosítottam. Ilyen színben bármilyen póló, illetve farmer színhez passzolnak.




maxi_ruha.png

Ohh, a maxiruha. Egy igazi jolly joker tud lenni a jól megválasztott fazon. Hol elrejt, hol kiemel és igazán nőies darab tud lenni. Egy ilyen könnyed anyagú, világos színű ruha nem csak a nyári, de akár már a tavaszi ruhatárunk része is lehet. Bőrkabáttal nagyon vagányul tud kinézni. Ja, és igenis, alacsony lányok is hordhatják. A trükk, persze nem csak nekik, egy magas (egybe talpú) cipő választása. Ha a ruha épp a földig ér egy ilyen magasságú cipővel, szépen megnyújtja a testet és még az ember tartása is megváltozik.


csipkeruha.png

Kicsit vadabb vizekre evezünk. Másik kedvencem a csipke és a bőr kombinálása. Véleményem szerint hihetetlenül feminim szetteket lehet alkotni kettőjükkel. Azonban most, egy lazább hétköznapi öltözék volt a cél, így tornacipővel társítottam. Az i-re a pontot a piros körömlakk és rúzs adja. Nélkülük nem lenne egész az egész.


ceruzaszoknya.png

Ez az az összeállítás, ami egyetlen testalkat típust céloz meg, a homokórákat. Ugyanis a ceruzaszoknyák kifejezetten nekik állnak jól. Amennyiben egy nude, semleges színű darabot választunk, mint jelen esetben a szürke, akkor akármilyen színű kiegészítő mellett dönthetünk. Csak a fantáziánk szab határt. 


Ez volt tehát a bőrdzseki 10 élete. Ha nem olvastad még az első részt, IDE kattintva megteheted.
Melyik szett tetszett  a legjobban? Te szereted a bőrkabátot? 

A bejegyzés trackback címe:

https://addmegamodejat.blog.hu/api/trackback/id/tr6712472613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása