Add meg a MODE-ját!

10 darab, amit ne hagyj ki a nyaralós bőröndödből!

2018. július 12. - Norii

e7b283e5e55ddb50bc939d53b0c8dfb2.jpg

Neked is gondot okoz a bőrönd bepakolásra nyaralás előtt? A legegyszerűbb megoldás, ha egy kapszulagardróbot alakítasz ki és viszed magaddal a pihenésre.  Segítségül, íme 10 darab, amit semmiképpen se hagyj otthon, ha útnak indulsz!

Tovább

Palazzo - a tavasz kedvenc nadrágja

index_17.pngHallottál már a palazzoról? Tudod, ez az a szinte maxi szoknyára hasonlító fazonú, csípőtől bővülő, extra bő szárú nadrág. Viselheted elegánsan, lazán, sportosan, a lehetőségek tárhaza szinte végtelen. Ha ügyesen választod ki a megfelelő darabot, Neked is remekül fog állni!

Tovább

Glamour- napok: A tökéletes fukszia színű lakk nyomában

323_funtime_fuchsia_1.pngIsmét itt az alkalom, hogy a nők pénztárcájukat nem kímélve bevásároljanak... Igen ám, de vannak azért tudatosabbak is. Épp ezért szoktam a szerda és csütörtöki nappal letudni a egész mizériát, mert hát valljuk be, azért vannak olyan kuponok, amivel igazán jól jársz (értsd 50%-os kedvezmények). Így azt sem mondhatom, hogy glamour-ozás során velem előfordult, hogy tömegbe keveredtem. Simán, gyorsan összeszedtem ami a listámon volt, és irány a pénztár.  Idén sem tervezek túl sok, illetve felesleges dolgot venni, viszont egy dologra nagyon vágyom: egy fukszia színű lakkra! 

Tovább

A legjobb csíkos ruhák 2018-ban

index_12.pngIdén még nagyobb hangsúlyt kapnak a klasszikus, csíkos ruhadarabok. A vonalas ruházatot akár tetőtől- talpig is viselheted. Akár hordhatsz csíkos felsőt, egy teljesen eltérő és színű, vonalazású nadrággal. Te bevállalnád?
Függőleges és ferde csíkozással könnyedén játszhatsz, és formálhatod előnyösen a testalkatod. A posztban az üzletek női ruha választékából válogattam. Íme 9 márka, 25 legjobb csíkos ruhája. Linket a képek alatt találsz. :)

Tovább
süti beállítások módosítása